κεφτεδάκια κοκκινιστά

0 0
κεφτεδάκια κοκκινιστά

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
500 γρ.
1 χούφτα
1
2 κ.σ.
1 κ.σ.
1 κ.γλ.
2 κ.σ.
Λίγο
Λίγο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
400 γρ.
1/4 κούπας
1
1
2 κούπες
Λίγο
Λίγο
1/2 κ.γλ.

Ζουμερά κεφτεδάκια μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας.

  • 40
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

  • ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Κοινοποίηση
(Visited 215 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα πλάθουμε.

2
έγινε

Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά.

3
έγινε

Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

4
έγινε

Ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν.

5
έγινε

Τα γυρίζουμε ανά διαστήματα και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

themis

προηγούμενη
Pad Thai
προηγούμενη
Pad Thai