κεφτεδάκια κοκκινιστά

0 0
κεφτεδάκια κοκκινιστά

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
500 γρ.
1 χούφτα
1
2 κ.σ.
1 κ.σ.
1 κ.γλ.
2 κ.σ.
Λίγο
Λίγο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
400 γρ.
1/4 κούπας
1
1
2 κούπες
Λίγο
Λίγο
1/2 κ.γλ.

Ζουμερά κεφτεδάκια μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας.

  • 40
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

  • ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Κοινοποίηση
(Visited 429 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα πλάθουμε.

2
έγινε

Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά.

3
έγινε

Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

4
έγινε

Ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν.

5
έγινε

Τα γυρίζουμε ανά διαστήματα και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

themis

προηγούμενη
Pad Thai
επόμενη
σαλάτα με φακές και baby πατάτες
προηγούμενη
Pad Thai
επόμενη
σαλάτα με φακές και baby πατάτες