αλμυρές βάφλες χωρίς γλουτένη

1 0
αλμυρές βάφλες χωρίς γλουτένη

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Οι αγαπημένες σε όλους βάφλες, αλλά όχι γλυκιές.
Όνειρο!

  • 15
  • Άτομα 3
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση

Όταν σκεφτόμαστε βάφλες, το μυαλό μας πάει στο γλυκό. Ποιος είπε όμως ότι οι βάφλες δε γίνονται και αλμυρές και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία;

Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε ένα Κυριακάτικο πρωινό στο οποίο είχαν μείνει φίλοι των παιδιών σπίτι. Ε, όταν έρχονται παιδιά, θέλω να φτιάχνω πάντα κάτι που να είναι πιο ιδιαίτερο. Και σε ποιο παιδί δεν αρέσουν οι βάφλες; Ένα παιδί όμως είχε κοιλιοκάκη, οπότε έπρεπε η συνταγή να είναι και gluten free. 

Έφτιαξα λοιπόν τις γλυκές τις βάφλες, αλλά έλα που ο ο γιος μου θέλει να τρώει αλμυρό πρωινό. Σκέφτηκα λοιπόν: "Γιατί να μην κάνω και αλμυρές;". Και κάπως έτσι έγιναν αυτές οι βάφλες με το φρέσκο κρεμμυδάκι και το τυρί, οι οποίες έχουν αγαπηθεί πολύ σε αυτό το σπίτι (και σε άλλα σπίτια μη σας πω) και τις οποίες τρώμε με αυγό, τυρί κρέμα, αβοκάντο, σολομό και ό,τι αλλο τραβήξει η όρεξή μας.  και τις οποίες αποθηκεύω στο ψυγείο και τους τις δίνω για το lunch box στο σχολείο τους. 

Φτιάξτε τις και θα με θυμηθείτε!

(Visited 423 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.

2
έγινε

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.

3
έγινε

Λαδώνουμε τη βαφλιέρα, ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας (όσο παίρνει η βαφλιέρα μας) και ψήνουμε.
Τις σερβίρουμε σκέτες, με αυγό, τυρί, σολομό ή ο,τι άλλο τραβάει η όρεξη μας.
Μπορούμε να τις συντηρήσουμε στο ψυγείο για 2-3 ημέρες και να τις δώσουμε στο παιδί για το σχολικό του κολατσιό.

themis

προηγούμενη
κεφτεδόσουπα με χυλοπίτες
επόμενη
γλυκιά τορτίγια φούρνου με μήλο
προηγούμενη
κεφτεδόσουπα με χυλοπίτες
επόμενη
γλυκιά τορτίγια φούρνου με μήλο