clock icon
20'

Αυγοσαλάτα

Η αυγοσαλάτα αυτή είναι μια εμφατική απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα «τι θα κάνω όλα αυτά τα αυγά;» που αναπόφευκτα προκύπτει μετά το Πάσχα. Σ’ αυτή την συνταγή, δε χρησιμοποιούμε μαγιονέζα αλλά ελαιόλαδο με λεμόνι, και ως κρεμώδες στοιχείο μπαίνει το πολύ δημοφιλές αβοκάντο, που όταν είναι ώριμο, λιώνει με το ανακάτεμα και δένει τη σαλάτα επαρκώς, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και σαν άλειμμα, πάνω σε μια φέτα ψωμί, ως είθισται.