rosti

0 0
rosti

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
500 γρ. πατάτες
60 γρ. ζαμπόν ή γαλοπούλα κομμένα σε κυβάκια
60 γρ. γραβιέρα
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
4 κ.σ. λάδι
4 αυγά προαιρετικά
Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 699 times, 6 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 5 λεπτά (δεν τις βάζουμε στο νερό από την αρχή).

2
έγινε

Τις στραγγίζουμε, τις αφήνουμε να φύγουν τα νερά τους και τις τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη.

3
έγινε

Τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη γαλοπούλα και τη γραβιέρα και τις ανακατεύουμε.

4
έγινε

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και προσθέτουμε το μείγμα.

5
έγινε

Το μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά, γυρίζοντάς το και πιέζοντάς το κάθε φορά που το γυρίζουμε.

6
έγινε

Τηγανίζουμε τα αυγά και τα τοποθετούμε επάνω από το rosti.

themis

προηγούμενη
ψητά chicken nuggets με κρυμμένο καρότο
επόμενη
υγιεινά snacks χωρίς συντηρητικά με La vache qui rit
προηγούμενη
ψητά chicken nuggets με κρυμμένο καρότο
επόμενη
υγιεινά snacks χωρίς συντηρητικά με La vache qui rit