rosti

0 0
rosti

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
500 γρ. πατάτες
60 γρ. ζαμπόν ή γαλοπούλα κομμένα σε κυβάκια
60 γρ. γραβιέρα
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
4 κ.σ. λάδι
4 αυγά προαιρετικά
Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 565 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 5 λεπτά (δεν τις βάζουμε στο νερό από την αρχή).

2
έγινε

Τις στραγγίζουμε, τις αφήνουμε να φύγουν τα νερά τους και τις τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη.

3
έγινε

Τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη γαλοπούλα και τη γραβιέρα και τις ανακατεύουμε.

4
έγινε

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και προσθέτουμε το μείγμα.

5
έγινε

Το μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά, γυρίζοντάς το και πιέζοντάς το κάθε φορά που το γυρίζουμε.

6
έγινε

Τηγανίζουμε τα αυγά και τα τοποθετούμε επάνω από το rosti.

themis

προηγούμενη
ψητά chicken nuggets με κρυμμένο καρότο
προηγούμενη
ψητά chicken nuggets με κρυμμένο καρότο