0 0

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο fusilli gluten free Melissa
1 1/2 κ.σ. βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. σπανάκι
1 κούπα τυρί μασκαρπόνε
Λίγο αλάτι
Λίγο φρέσκο πιπέρι

gluten free fusilli με σπανάκι

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 20
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση

Να μην ξαναπώ την αδυναμία μου στα πράσινα, γιατί την ξέρετε όλοι από το πρώτο μου βιβλίο, το "Μαμά, δεν τρώω πράσινα!".Να μην ξαναπώ επίσης την αδυναμία μου σε όλα τα παιδιά που έχουν κοιλιοκάκη και ήταν η αφορμή να γράψω το δεύτερο βιβλίο μου, "Όχι πια γλουτένη, μαμά!". Αυτή λοιπόν η συνταγή τα συνδυάζει και τα δύο με τον καλύτερο τρόπο.

Μία φοβερή λοιπόν πράσινη συνταγή χωρίς γλουτένη!

Και φυσικά χρησιμοποιώ πάντα ζυμαρικά Melissa, γιατί φτιάχνονται από τα πιο αγνά υλικά και αυτά είναι μόνο που θέλω να δίνω στα παιδιά μου. Επιπλέον, η σειρά Gluten Free της Melissa δεν έχει μόνο τα γευστικότερα μακαρόνια χωρίς γλουτένη, τα έχει και σε μεγάλη ποικιλία!

 

 

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

2
έγινε

Προσθέτουμε το σπανάκι, το αλατοπίπερο και τα ανακατεύουμε.

3
έγινε

Ρίχνουμε το τυρί και τα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

4
έγινε

Ρίχνουμε μέσα τα gluten free fusilli της Melissa, τα οποία έχουμε βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μέσα στη σάλτσα και τα ανακατεύουμε.

themis

προηγούμενη
σαλάτα με μαυρομάτικα
επόμενη
cholocate & peanut butter cups
προηγούμενη
σαλάτα με μαυρομάτικα
επόμενη
cholocate & peanut butter cups