γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο

0 0
γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
8 φιλέτα γλώσσας
2 αυγά
120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο για πασπάλισμα
λάδι για τηγάνισμα
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Αν θέλετε χρησιμοποιείτε φιστίκια peanuts.

  • 25
  • Άτομα 8
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 142 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Χτυπάμε σε ένα βαθύ πιάτο τα αυγά (με το αλατοπίπερο).

2
έγινε

Τοποθετούμε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα.

3
έγινε

Αλευρώνουμε ελαφρώς τις γλώσσες.

4
έγινε

Τις περνάμε πρώτα από το πιάτο με τα αυγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα.

5
έγινε

Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.

themis

προηγούμενη
ομελέτα με μακαρόνια
προηγούμενη
ομελέτα με μακαρόνια