γιουβαρλάκια με κρυμμένο λάχανο

1 0
γιουβαρλάκια με κρυμμένο λάχανο

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 φλ. του καφέ ΑΒ ρύζι καρολίνα
1 κούπα λάχανο ψιλοκομμένο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας μαϊντανό
4 κ.σ. ελαιόλαδο για τη ζύμη
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
1 μικρή ντομάτα τριμμένη
1 αυγό
1 στυμμένο λεμόνι
1 φλ. καφέ ελαιόλαδο για το ζουμί
Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Αυτό το φαγητό που σου θυμίζει γιαγιά, μόνο που του έχουμε προσθέσει και λίγο λάχανο, έτσι για να βάλουμε τη δική μας πινελιά..

  • 60
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 292 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το ρύζι, το λάχανο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.

2
έγινε

Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια.

3
έγινε

Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα νερό, το λάδι, την ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει.

4
έγινε

Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε μέσα τα γιουβαρλάκια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 45 λεπτά περίπου.

5
έγινε

Χτυπάμε πολύ καλά σε ένα βαθύ μπολ το αυγό και προσθέτουμε το λεμόνι.

6
έγινε

Με μία κουτάλα, ρίχνουμε σιγά σιγά το ζουμί από τα γιουβαρλάκια μέσα στο αυγολέμονο.

7
έγινε

Μόλις το ανακατέψουμε όλο, το ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα και το αφήνουμε για ένα λεπτό, αφού το έχουμε κατεβάσει από φωτιά.

themis

προηγούμενη
κουραμπιέδες
επόμενη
burger γαλοπούλας
προηγούμενη
κουραμπιέδες
επόμενη
burger γαλοπούλας